Atelier de marketing online, cafenele literare și întâlniri între artiști și public

0 0
Read Time:2 Minute, 22 Second

Pe 21, 22 și 23 august, s-au desfășurat atelierele de marketing online pentru poeți, din cadrul proiectului ”Cei trei C – Creator, carte, cititor” derulat de Asociația Romanian Business School în parteneriat cu Biblioteca Județeană ”I.A.Bassarabescu” Giurgiu, Biblioteca Județeană ”Marin Preda” Teleorman din Alexandria, Biblioteca Județeană Olt ”Ion Minulescu„ din Slatina și Asociația Culturală Flower Power.

În cadrul atelierului, susținut de Anca Roxana Constantin, actriță și specialist în marketing cultural, poeții înscriși în proiect au discutat despre specificul promovării artiștilor și despre modalitățile de comunicare și promovare oferite de era digitală.

Au fost explorate câteva dintre posibilitățile accesibile de creație grafică și de website-uri oferite de instrumentele digitale actuale

Asociația Culturală Flower Power a oferit artiștilor posibilitatea de a-și crea conturi online, care le permit să-și lase liberă creativitatea și imaginația pentru a crea grafică online și bloguri personale care să le reprezinte brandul de artiști.

În timpul atelierului, au fost descoperite și câteva strategii de marketing care pot fi folosite de oricine, cu puțină inventivitate și cu înțelegerea specificului promovării din lumea artistică

Atelierul a fost condus de Marina Luiza Cristea, manager de proiect din partea Romania Business School care, alături de Anca Roxana Constantin, la finalul celor trei zile de curs online, au invitat autorii să participe la următoarele etape ale proiectului. Ei vor avea ocazia să se întâlnească și să-și promoveze creațiile, în cadrul unor cafenele literare și a unui spectacol care va încheia proiectul și va promova poezia, muzica și creația, dar și comunicarea în lumea artelor, atât de necesară astăzi.

În curând, cunoscuta poetă Evelyne Croitoru, coordonator al Revistei online Atitudini Contemporane, deținătoare a Premiului pentru poezie al Uniunii Scriitorilor din România – Filiala București (2019 va invita poeții și autorii din Giurgiu, Alexandria și Slatina, dar nu numai, la o serie de cafenele literare care se vor desfășura la sediile celor trei biblioteci partenere ale proiectului.

Cafenelele literare vor avea loc, așadar, la Giurgiu – 19 septembrie, Slatina – 3 octombrie și Alexandria – 10 octombrie

Acestea sunt dedicate scopului declarat al proiectului inițiat de Romanian Business School Foundation, ”Cei trei C – Creator, carte, cititor” de a activa comunitatea literară locală, de la poeți consacrați pâna la tinerii talentați dornici să se afirme și invitând cititorii și iubitorii de poezie la întâlnirea cu autorii la Biblioteca Județeană “Marin Preda” Teleorman, Biblioteca Județeană Olt „Ion Minulescu”, Biblioteca Judeteana I.A. Bassarabescu

În cadrul cafenelelor, vor avea loc și lecturi de poezie și vor fi create piese muzicale inspirate de cele mai frumoase poezii, fiindcă la întâlniri vor participa și artiștii Ion Marinescu – Tzurlă – compoziție, chitară și voce, Anca Roxana Constantin – de această dată în calitate de actriță și cântăreață și profesorul Nicu Șandru – flaut și chitară.

Vă așteptăm să participați la aceste întâlniri deosebite, pentru a onora poezia și arta, împreună cu artiști și creatori!

Happy
Happy
100 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Optimized by Optimole

Descoperă mai multe la CEI TREI ”C” - Creator, Carte, Cititor

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura